Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Het is onze grootste prioriteit om een uitstekende service te leveren. Ons team is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Je kunt een e-mail sturen naar info.nl@eveoncontainers.com of schrijf een bericht in de chat door op de blauwe knop rechtsonder te klikken. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te antwoorden.